Designer Hotel Barcelona - Hotel Casa Fuster History

Hoteles Center Part del Grup Hotels Center

Seleccioni Idioma:

Història de l'Hotel Casa Fuster

L'Hotel Casa Fuster, construit l'any 1908 i totalment restaurat l'any 2004, va néixer de la rehabilitació de l'emblemàtic edifici modernista conegut com "Casa Fuster", obra del famós arquitecte català Lluís Domènech i Montaner. Podem definir-lo, doncs, com l'hotel de disseny per antonomàsia. La casa va ser un regal del Sr. Fuster a la seva dona, amb la intenció afegida d'embellir la ciutat de Barcelona. Va ser l'obra pòstuma de l'arquitecte a la capital catalana i en aquell moment es va considerar la casa més cara de la ciutat degut als materials utlitzats, entre ells màrmols d'alta qualitat.

La cadena d'hotels Center va adquirir l'edifici l'any 2000 i el va rehabilitar respectant al màxim l'originalitat de l´edifici, i alhora, potenciant la singularitat i l'espectacularitat d'una peça arquitectònica tan fantàstica. L´hotel va obrir les seves portes l'any 2004.

La Casa Fuster no tant sols culmina l'obra de Domènech i Montaner sinó que és l´edifici que, amb la màxima dignitat, corona i tanca el barri de l'Eixample, i és tanmateix representatiu del període més pròsper i de major esplendor de la Barcelona del segle passat.

Designer Hotel Barcelona History Designer Hotel Barcelona History

D'aprop

Casa Fuster -  Hotel de luxe en Barcelona centre

Fa cent i un anys, l'any 1908, l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner, responsable d'obres com el Palau de la Música Catalana iniciaba a Barcelona la construcció d'un edifici per encàrrec de Mariano Fuster i Fuster, cavaller de l'alta societat mallorquina. Aquest, el cognom del qual marcaria per sempre l'edifici, pretenia regalar una casa a la seva dona, Consuelo Fabra i Puig, a la qual havia conegut a la capital catalana.
Començava així la història de la Casa Fuster.

Durant aquests cent anys, la història ha estat intensa. Des de l'any 1911, la Familia Fuster i Fabra va entrar a viure a la seva planta noble. La Casa Fuster va ser considerada llavors com l'edifici més car de la ciutat i l'any 1922 l'immoble va ser adquirit pel Sr. Jaume Ymbern Fort. Aquest edifici es va consolidar com a epicentre cultural de la ciutat en un principi des del Café Vienés, inaugurat a l'inici dels anys vint i el qual va ser punt de trobada i lloc de reunió de tertúlies artístiques i culturals, així com també de membres de l'alta societat, i avui amb l'impuls de diversos events culturals, socials i artístics promoguts per Hoteles Center.

L'any 1960, la companyia elèctrica ENHER va comprar la casa per 11 milions de pessetes i, després d'un intent fallit de demolició al qual tota la societat barcelonina es va oposar, va procedir a la seva restauració. Finalment, la seva immersió al món hoteler va arribar l'any 2000, quan va ser adquirida per Hoteles Center, el qual pertany al Grupo Noga, i que després d'una ambiciosa però respetuosa remodelació, el va convertir en Hotel Casa Fuster, l'únic 5* Gran Luxe Monument.

Hotel Casa Fuster 

Suites a partir de

176.00

Reservi ara

10% DE DESCOMPTE PER FÓRMULA 1

10% DE DESCOMPTE PER FÓRMULA 1
GAUDEIX D'UN 10% DE DESCOMPTE EN LES TEVES ENTRADES PER FÓRMULA…
Anar

10% de descompte (OFERTA NO REEMBOSSABLE)

10% de descompte (OFERTA NO REEMBOSSABLE)
La promoció inclou: 10% de descompte per reserves efectuades…
Anar

WIFI GRATIS A CASA FUSTER

WIFI GRATIS A CASA FUSTER
Si s'allotja al nostre Hotel o és client de la nostra Cafet…
Anar

GAUDI DE LA MILLOR PROGRAMACIÓ

GAUDI DE LA MILLOR PROGRAMACIÓ
GAUDI DE LA MILLOR PROGRAMACIÓ EN LES NOSTRES CAFETERIES Diviértase…
Anar
RSS Subscrigui's al RSS