Suites Center Barcelona Reviews

Hoteles Center Part del Grup Hotels Center

Seleccioni Idioma:

INFORMACIÓ D’INTERÈS


TIPOLOGIA D'ESTADES
A efectes tarifaris, reserves i despeses d’anul·lació societat Noga Barcelona SLU estipula 2 tipus d'estades de la manera següent:
• Estades de curta durada: mínim de 1 nit fins a 7 nits.
• Estada de més de 7 nits


CONFIRMACIÓ DE RESERVES
• Per a reserves de 01 a 7 nits es demanarà targeta de crèdit
• Per a reserves de més de 7 nits s'haurà d'abonar un 25% del preu final de l'allotjament, en concepte de senyal a compte de l'import del servei prestats, abans de les 72 hores següents a la compte corrent que li facilitaran en fer de reserves i enviar el comprovant de pagament per fax al TL. 932553002 per e-mail a scb@suitescenterbarcelona.com. Passades les 72 hores sense tenir constància del pagament, Hotel Noga Barcelona SLU es reserva el dret de procedir a l’anul·lació de la reserva i disposar de l'allotjament contractat.


POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ
Devolució de la Lliurament a compte. Les condicions d’anul·lació de l'import de la Reserva són les que es detallen a continuació:
El llogater / client té dret a cancel·lar la seva reserva en qualsevol moment. No obstant això, la propietat es reserva el dret a retenir, en concepte d'indemnització pels danys causats, el següent percentatge de la bestreta:

Consulteu despeses especials de cancel·lació durant estades en Fires, Congressos, Ponts o altres esdeveniments.

ESTADES DE 1 A 7 NITS:
o Cancel·lació sense despeses fins a 72 hrs de la data d'entrada
o Dins de les 72 hrs o en el cas de no-show facturarà una nit en concepte de despeses de cancel·lació.

ESTADA DE MÉS DE 7 NITS:
o Cancel·lació sense despeses fins a 72 hrs de la data d'entrada
o Dins de les 72 hrs o en el cas de no-show facturarà el dipòsit (25%) realitzat en concepte de despeses de cancel·lació

ACCÉS A LES SUITES

Les seves claus estaran disponibles a la recepció de l'Hotel Casa Fuster *****. GL situat al número 132 del Passeig de Gràcia (a 20 metres de l'entrada principal de les Suites).

Per a la seva informació, l'horari d'arribada a les Suitess queda estipulat a les 17:00 hores. Així mateix poden variar pel temps necessari per realitzar la neteja L'horari de sortida queda estipulat a les 11:00 hrs. (Proposo avançar una hora. Hi ha apartaments que així ho fan)
Tota sortida posterior a les 11:00 hores no autoritzada pel servei d'atenció al client serà imputada com una nit extra.

PLACES PER ALLOTJAMENT
No es podrà excedir la capacitat contractada de l'allotjament. En qualsevol cas mai la capacitat autoritzada.

FIANÇA
Estades d'1 a 7 nits: es realitzarà una pre-autorització a la targeta de crèdit facilitada en el moment del Check-in equivalent a 100 € per nit d'estada. També es podrà dipositar l'import corresponent en efectiu
Estades de 7 nits o més: s'efectuarà un dipòsit en efectiu de 500 € en el moment del check in.
En ambdós casos, les fiances dipositades i les autoritzacions efectuades en la targeta de crèdit, es tornaran a la sortida. El client es farà càrrec dels possibles danys causats per negligència o mal ús, i els costos de la seva reposició. Es requereix dels inquilins un ús responsable de les instal·lacions. Davant evidències de vandalisme o ús imprudent d'aquestes, el propietari es reserva el dret a donar per finalitzat el contracte de lloguer.
CLAUS
Posem a la seva disposició un joc de claus per Suite. En el cas que vostè necessiti un altre joc de claus, preguem ho demanen a la nostra departament d'atenció al client. No es lliuraran més de 2 jocs de claus per Suite. En el moment de la sortida, preguem lliurin novament les claus a la recepció. En el cas de pèrdua de les mateixes, Hotel Noga Barcelona SLU es reserva el dret de cobrar un import de 30,00 € per joc de claus.


COMUNICACIÓ

El cost de les trucades de telèfon serà imputat en la factura de l'allotjament. L'Hotel Noga Barcelona S. L. U es reserva el dret de demanar pagaments parcials o totals de l'import de les trucades efectuades a la Suite abans de la sortida del client, en cas contrari serà abonades a la sortida del client.

MINIBAR:

Suites Center Barcelona posa a la seva disposició un servei de minibar. Els consums realitzats seran facturats al seu compte, i cal pagar en el moment de la sortida

SERVEI DE NETEJA

El servei de neteja diari està inclòs en la seva tarifa. En el cas que vostè no vulgui gaudir d'aquesta neteja o prefereixi establir un o més dies per a la mateixa, preguem ho demani al nostre Departament d'Atenció al Client.

SERVEIS ADDICIONALS

Tots els serveis demanats durant l'estada a Suites Center Barcelona, com ara: servei d', bugaderia, transport etc .seran abonats en el moment de la prestació del servei, no podent ser facturats al vostre compte.

SERVEI DE CUINA

Suites Center Barcelona posa a la seva disposició l'ús de cuina en el seu allotjament

Si la seva estada és d'una (1) o dos (2) nits, l'ús de cuina té un suplement de 30 € (IVA no inclòs) que serà abonat en el moment de la seva sortida.
Si la seva estada és de tres (3) nits o més, el servei d'ús de cuina està inclòs.

Suites Center Barcelona demana un ús responsable de les instal·lacions i serveis de cuina posats a la seva disposició. En cas de detectar un ús irresponsable o que pugui comportar riscos de seguretat o higiene, es reserva el dret de cancel lar l'ús d'aquestes instal·lacions.

PARKING

Suites Center Barcelona posa a la seva disposició un nombre limitat de places d'aparcament.
En cas de demanar aquest servei, preguem consulti amb el departament de reserves o atenció al client la disponibilitat de places així com de la tarifa d'aquest servei.

Suites Center Barcelona no es fa responsable dels possibles desperfectes ocasionats en els vehicles estacionats al pàrquing.

CAIXA FORTA
La societat Noga Barcelona SLU no es fa responsable dels diners i objectes de valor deixats en les Suites i en zones comuns de l'edifici, així com a la caixa forta que tenen a la seva disposició en l'allotjament contractat.

ANIMALS
No s'admeten animals

ALTRES
Hotel Noga Barcelona S.L.U. no es fa responsable del comportament i / o actuacions dels inquilins. L'establiment té reservat el dret d'admissió.

PROTECCIÓ DE DADES

INFORMACIÓ DE L'ARTICLE 5 DE LA LO 15/99. 13 DESEMBRE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En compliment de la LO 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal l'informem que les dades que ens facilita seran inclosos en els fitxers responsabilitat de HOTEL Noga BARCELONA SLU, per al compliment i gestió de la relació contractual establerta, mantenir la comunicació amb vostè i remetre-li informació a prop dels nostres serveis, ofertes i / o promocions del Grup Noga, a través de correu electrònic per a això ens dóna expressament el seu consentiment. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició dirigint-se al responsable amb direcció a Passeig de Gràcia, 128 - 08008 Barcelona Espanya

Per a més informació addicional, sol • licitud, precs i preguntes, agraïm contacteu nostre Servei d'Atenció al Client al nombre 93.255.30.10


Li desitgem una FELIÇ ESTADA

Suites Center Barcelona 

Suites a partir de

88.00

Reservi ara

10% descompte (oferta no reemborsable)

10% descompte (oferta no reemborsable)
La promoció inclou: 10% de descompte per reserves efectuades…
Anar

WIFI GRATUÏT A BARCELONA SUITES

WIFI GRATUÏT A BARCELONA SUITES
Si s'allotja en els nostres apartaments, podrà gaudir de la…
Anar
RSS Subscrigui's al RSS